VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjovalin Shkurtaj

Ta duam dhe ta mbrojmë gjuhën tonë të bukur – Prof. Gjovalin Shkurtaj, Akademik Emeritus

By | February 22, 2020

Malësia e Madhe “Nderi i Kombit” dhe bijtë e saj në rrjedhë të shekujve – Nga Gjovalin Shkurtaj

By | December 31, 2019

“Ismail Qemali e futi në provim administratën” Akademiku: Politikanët të vlerësohen nga shqipja!

By | October 27, 2019

SEMINARI XIV MBARËKOMBËTAR PËR MËSIMIN PLOTËSUES TË GJUHËS SHQIPE NË DIASPORË – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | July 24, 2018

Pikëllim për ndarjen nga jeta të kolegut e mikut tim, akademikut Kolec Topalli – Nga GJOVALIN SHKURTAJ

By | May 26, 2018

PËRSHËNDETJE PROFESOR GJOVALIN SHKURTAJ! “URGJENCA GJUHËSORE”, po na zgjon! – Nga Fatmira Beqja (Veseli)

By | May 6, 2018

Kundrime e vlerësime për poezinë e Skënder Buçpapajt – Nga Akademik Gjovalin Shkurtaj

By | March 5, 2018

Sfidat e gjuhës amtare, takim në kryeministri, priten sugjerime konkrete nga ekspertët

By | February 20, 2018

“Shqyptarija”, liria e shqipja në jetën e Dom Ndre Mjedës – Nga Gjovalin SHKURTAJ

By | November 21, 2017

Gjovalin Shkurtaj: “Urgjencë gjuhësore” pastërtia e shqipes

By | March 28, 2017

Elsie – shqipja e folur në 147 incizime të dialekteve

By | April 1, 2016

Intervista – Gjovalin Shkurtaj: Shqipja standarde dhe marrëdhëniet me dialektet (pj.II)

By | December 21, 2015

Intervistë – Gjovalin Shkurtaj: Beteja e shqipes së njësuar është fituar!

By | December 20, 2015

Shkencëtarët të shqetësuar për pastërtinë e shqipes

By | October 31, 2015