VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ismail Qemal

Le Figaro (1912) – Çfarë ndodhi me Ismail Qemalin dhe suitën e tij më 19 nëntor 1912? Rrëfimi i rrallë në prestigjozen franceze: “Unë jam dëshmitari i një ngjarjeje për të cilën do të flasë Evropa.”

By | September 30, 2017
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend