VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: dhunë policore

Sami Kurteshi:Dhunë është ushtruar nga pjesa e kriminalizuar e policisë së Kosovës me urdhëra politike

By | December 3, 2015

DASH – PROBLEMATIKAT DHE SFIDAT E SHUMTA TË GJENDJES SË TË DREJTAVE TË NJERIUT NË KOSOVË

By | June 26, 2015