VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dardani

Pse duhet ta shpërblejmë Serbinë me territore të Dardanisë? – Nga GANI MEHMETAJ

By | September 12, 2019

KOSOVËS DARDANE – Poezi nga ATDHE GECI

By | May 29, 2018

KOSOVË ILIRIANE – Poezi nga RRUSTEM GECI

By | January 21, 2018

Shqiptarët e boshnjakizuar e mbrojtën Sarajevën – Nga Gani Mehmetaj

By | January 9, 2018

Kur hoxhallarët predikojnë të hipur në gamile (deve) – Nga GANI MEHMETAJ

By | December 28, 2017

A JANË ISTOGAS A NUK JANË DISA KRJESA ME DY KAMBË?! – Nga Bardh M. Nengurra

By | October 24, 2017

Një kujtim i shkurtër për burrin e Dardanisë prof.dr.Ibrahim Rugova – Nga Nue Oroshi

By | January 21, 2017

Zef Mirdita, krishtërimi dhe shqiptarët – Nga MOIKOM ZEQO

By | April 8, 2016