VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ATDHE GECI

RILINDJE PELLAZGE – Poezi nga ATDHE GECI

By | November 7, 2019

FJALA NË LETËR – Poezi nga ATDHE GECI

By | November 7, 2019

LËVIZJA ‘SHQIPTARËT PËR ÇAMËRINË’ – Esé nga ATDHE GECI

By | October 10, 2019

UDHËZUES PËR KALIM NË ÇAMËRI – Esé nga IDAJET JAHAJ për veprën e ATDHE GECIT

By | September 26, 2019

RRËFIM I NUSEVE – Poezi nga ATDHE GECI

By | August 26, 2019

SI KA MUNDËSI ATDHEU TË HARROHET – Poezi nga ATDHE GECI

By | August 23, 2019

ILIRIADA E ILIRISË – Poezi nga ATDHE GECI

By | August 14, 2019

TEBA, JANINËS – Poezi nga ATDHE GECI

By | August 12, 2019

KTHIMI I HARRUAR – Poezi nga ATDHE GECI

By | August 7, 2019

VDEKJEN NUK E PËLQEJNË AS PERËNDITË – Poezi nga ATDHE GECI

By | August 6, 2019

PERSONALITETI BIOLOGJIK DHE KOZMIK I SHQIPËRISË – Nga ATDHE GECI

By | July 23, 2019

TANGO NETËSH NËN HËNË – Poezi nga ATDHE GECI

By | July 18, 2019

DIELLI I VOGËL – Poezi nga ATDHE GECI

By | July 14, 2019

Ekspozitë Homazhi 100 mijë viktimave të gjenocidit grek ndaj çamëve të Çamërisë

By | July 10, 2019

RUZHDI USHAKU – FIGURË E SHQUAR E KOMBIT – Nga ATDHE GECI

By | June 11, 2019

LUBISHTA, BALLKON I VITISË DARDANE – Nga ATDHE GECI

By | May 4, 2019

LUMI DHE KOHA – Poezi nga ATDHE GECI

By | May 2, 2019

KËNGËT E ULLIRIT – Poezi nga ATDHE GECI

By | April 29, 2019

FILOZOFIA E ECJES – Poezi nga ATDHE GECI

By | April 18, 2019

GJENOCIDI SERB NË GJILAN, DARDANË DHE VITI – Nga ATDHE GECI

By | April 14, 2019