VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Çakorr

Kosova nuk e ka njoftuar Malin e Zi për ratifikimin e demarkacionit

By | May 29, 2018

Haradinaj: Do të fitohet e drejta për ta ruajtur tokën e Kosovës në Çakorr e Kullë

By | March 24, 2018

DEPUTETË, SHPËTOJENI ÇAKORRIN! – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | March 19, 2018

ÇFARË T’I THUHET KËSAJ… DËSHTIM, MANIPULIM, MASHTRIM APO TRADHTI? – Nga Prof. dr. Binak Maxharraj

By | February 19, 2018

Bulliqi: Gjetjet dëshmojnë se kishte parregullsi me Demarkacionin

By | October 6, 2017

BE: Marrëveshja e demarkacionit Kosovë-Mali i Zi duhet të ratifikohet

By | September 15, 2017

Shoqata ‘Bytyçi’: THIRRJE KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR MOS VOTIMIN E MARRËVESHJES SË DEMARKACIONIT ME MALIN E ZI

By | August 28, 2016

Tokë të Dukagjinit – Nga Skënder Buçpapaj

By | August 26, 2016

Fotogaleri: Ramush Haradinaj me dhjetëra simpatizantë ‘ia mësyn’ kufirit me Malin e Zi

By | August 6, 2016

Hakif Bajrami: Kufiri është në Çakorr dhe pikë

By | August 3, 2016

Fotografia që i heq dilemat për Demarkacionin – Këtu është kufiri

By | July 20, 2016

Atlasi gjeografik i vitit 1961: Kufiri i Kosovës është në Çakorr (Hartat)

By | June 14, 2016

Gruda: Kosova ia fali Çakorrin Malit të Zi

By | June 7, 2016

Zeqir Halili: Demarkacioni e ndan Rugovën në dy pjesë

By | May 14, 2016

Haradinaj: Kufijtë tanë i caktojmë vetë

By | March 30, 2016