VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Harry Truman

Më 26 dhjetor 1972 u nda nga jeta Harry Truman, Presidenti i 33-të i SHBA

By | December 26, 2018

Më 6 gusht 1945 shpërtheu bomba atomike në Hiroshima

By | August 6, 2018

70 vjet nga hyrja në fuqi e Planit Marshall

By | April 5, 2018

Dhjetë agjencitë më të fuqishme të spiunazhit botëror

By | July 29, 2016

Radio Zëri i Amerikës: Barack Obama është presidenti i parë amerikan që vizitoi Hiroshimën

By | May 27, 2016

Aforizma nga HARRY TRUMAN (Harri Truman, 1884-1972)

By | February 2, 2016

DEKLARATA UNIVERSALE E TË DREJTAVE TË NJERIUT E MIRATUAR MË 10 DHJETOR 1948 DHE ELEANOR RUZVELT

By | December 10, 2015

AFORIZMA NGA HARRY TRUMAN (Harri Truman, 1884-1972)

By | July 4, 2015