VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Bedri Blloshmi

“Më vrave, ah ç’më bëre”, ushtari ekzekutoi babain e shtatë fëmijëve për …15 ditë leje dhe një dekoratë Nga Bedri Blloshmi

By | July 12, 2019

Sot në Bërzezhdë prezantohet libri i Bedrti Blloshmit “Poetet martirë Genc Leka e Vilson Blloshmi në shtypin shqiptar”

By | March 29, 2019

DOLI NGA SHTYPI LIBRI “POETËT MARTIRË VILSON BLLOSHMI DHE GENC LEKA NË SHTYPIN SHQIPTAR” Nga Bedri Blloshmi

By | March 18, 2019

Shqipëri: Fshehja e krimeve të diktaturës po pengon demokracinë

By | October 27, 2018

“Lekë dhe femra sa të duash, vetëm bëhu spiun”, Bedri Blloshmi rrëfen tmerrin: Kur nëna më pa gjallë…

By | April 10, 2018

Sot, më 18 mars 2018, poeti Vilson Blloshmi do të ishte 70 vjeç – Nga Sadik Bejko

By | March 18, 2018

Deklasifikimi i dosjeve të zakonshme – Nga Kastriot Dervishi

By | August 5, 2017

Revolta e Spaçit 1973 në një libër me dokumente arkivore – Nga Sadik Bejko

By | May 22, 2017

SPAÇ 21-23 MAJ 1973, KUR U NGRIT FLAMURI PA YLLIN E KOMUNIZMIT – Nga BEDRI BLLOSHMI

By | May 20, 2017

Më 23 mars 1941 lindi poeti Genc Leka, u pushkatua më 17 korrik 1977 – Nga BEDRI BLLOSHMI

By | March 23, 2017

Bisedë me Sami Blloshmin,babain e poetit të pushkatuar: M’i morën nga duart fëmijët, njërin ma pushkatuan tjetrin ma dënuan 25 vjet burg

By | March 15, 2017

Luajtët gabim mbrëmë, o mbrojtësit e Diana Çulit!… – Nga Ilirjan Blloshmi

By | March 10, 2017

Ndërron jetë gjyqtari që dënoi Vilson Blloshmin – Vëllai i poetit të pushkatuar: Subi Sulçe ishte kriminel

By | October 7, 2016

Spaç 11 prill 1985, kur diktatori nuk merrte më frymë – Nga Bedri BLLOSHMI

By | April 13, 2016

Djemtë e marsit, Vilsoni dhe Genci – Nga BEDRI BLLOSHMI

By | March 20, 2016

Vilson Blloshmi, torturat e natës së fundit dhe amaneti – Nga DHURATA HAMZAI

By | July 18, 2015