VOAL

VOAL

“Sandër Sokolin e thyen në mes, na rrihnin sa nuk ecnim dot në këmbë”, ish-i bugosuri Bedri Blloshmi: Ju rrëfej Qafë-Barin dhe torturat çnjerëzore

May 27, 2024
Send this to a friend