VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lucia Nadin

Intervista – Luçia Nadin: “Meshari” nuk ishte një lule në shkretëtirë

By | August 11, 2019

Zbulohet dorëshkrimi i panjohur i Marin Barletit, Plasari dhe Nadin ndajnë detaje të rëndësishme

By | June 24, 2018

Zbulohet testamenti i Aleksandrit të Madh: UNË JAM ILIR

By | December 11, 2016

Unë Aleksandri, bir i Filipit, mbretit të maqedonasve: Jam Ilir! Nga Lucia Nadin

By | March 14, 2016

KUR VENEDIKU PËRDORTE SHKODRËN SI IMAZH – Nga LUCIA NADIN

By | July 1, 2015