VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Beteja e Kosovës.

Carl Bildt kërkon dorëheqjen e Hashim Thaçit- Gazeta Express manipulon deklaratën e diplomatit të lartë suedez në Twitter! Nga Elida Buçpapaj

By | June 28, 2020

Beteja e Kosovës, viti 1389, dhe Shqiptarët – Nga Qerim Dalipi, historian

By | June 28, 2020

KOSOVA DUHET TË NDALOJË ORGJINË SHOVENISTE SERBE NË GAZIMESTAN – Nga JUSUF BUXHOVI

By | June 28, 2019

Më 28 qershor 1389 u zhvillua Beteja e Kosovës

By | June 28, 2017

627 vjet më parë Beteja e Kosovës

By | June 28, 2016

Mblidhen serbët në Gazimestan për festën e Vidovdanit

By | June 28, 2015