VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Afrim Krasniqi

VIDEO – Krasniqi: “Ka deputetë me pasuri 14 milionë euro pa punuar një ditë”

By | March 20, 2018

Tiranë: Studimi, të prekurit nga de-kriminalizimi po promovohen në karrierë

By | January 22, 2018

“Për qytetarët që duhet të dëgjohen“ apo “Për familjarët që duhet të lançohen?”* – Nga Ina Kosturi

By | January 14, 2018

Inaugurimi i Kuvendit në 27 vjet: Hapja, drejtuesit dhe disa veçori – Nga Afrim Krasniqi

By | September 3, 2017

Tabela – LSI, partia më e pasur në vend, ja si ua kaloi PS-së e PD-së

By | March 20, 2017

Intervista – AFRIM KRASNIQI – PARDESYTË E BARDHA VOLËN FRYTET E LËVIZJES SË DHJETORIT

By | December 8, 2016

Krasniqi: “Në Bibliotekën e Kuvendit marrin libra vetëm 3 nga 140 deputetë”

By | August 18, 2016

Anëtarësimet në partitë politike nga ‘45 e deri sot, si dominojnë tani ish-komunistët Nga Afrim Krasniqi

By | August 6, 2016

Kushtetuta e Shqipërisë, ndryshimet që iu bënë në 24 vite – Nga AFRIM KRASNIQI

By | October 4, 2015

Policia, kontroll në kufi gazetarëve të Agon Channel

By | August 12, 2015