VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ina Kosturi

Maratona Violinistike edicioni i 8-të

By | December 28, 2019

Kur në luftën mes artistëve, përfshihen institucionet – Nga INA KOSTURI

By | April 4, 2019

Muzika shqiptare është pasuri kombëtare – Nga INA KOSTURI

By | February 25, 2019

Edicioni i 7-të i “Maratona Violinistike” me dirigjentin e shquar Eno Koço dhe solisten e njohur Ina Kosturi

By | June 24, 2018

Rrëfimi i violinistes të njohur Ina Kosturi për sonatat e Nolit dhe Lec Kurtit Nga Valeria Dedaj

By | May 12, 2018

Studimi i munguar për 400 veprat dhe jetën e Tonin Harapit Nga Ina Kosturi

By | April 7, 2018

Cili je ti që komandon projektet tona në festivale? – Nga INA KOSTURI

By | January 18, 2018

“Për qytetarët që duhet të dëgjohen“ apo “Për familjarët që duhet të lançohen?”* – Nga Ina Kosturi

By | January 14, 2018

“TASO “ Ekspozitë nga Gazmend Leka – Nga INA KOSTURI

By | November 20, 2017

E njihni Midorin, po Barin, do pyeste profesori… Nga Ina Kosturi

By | October 14, 2017

Baleti “ Liqeni i mjelmave “ dhe suksesi shqiptar i veprave të mëdha – Nga Ina Kosturi

By | April 18, 2017

Kronikë e një koncerti në Korçë

By | April 17, 2017

Të qëndrosh në një tavolinë me Ismail Kadarenë – Nga Ina Kosturi

By | December 7, 2016

Në “Maratonën e Muzikës Violinistike” Ina Kosturi, Rudina Ciko, kuinteti i harqeve nën drejtimin e të madhit Eno Koço

By | July 7, 2016

Në Tiranë zhvillohet Maratona e Muzikës Violinistike – edicioni i gjashtë

By | May 30, 2016

Muzika klasike dhe problemet e saj në Shqipëri. Roli i menaxherit – Nga INA KOSTURI

By | December 21, 2015

Muzika dhe problemet e saj në Shqipëri – Nga INA KOSTURI

By | December 2, 2015

Ina Kosturi: Ben Blushi e pushkatoi për herë të dytë Lef Nosin

By | November 7, 2015

Ben Blushi e pushkatoi për herë të dytë Lef Nosin – Nga Ina Kosturi

By | November 6, 2015