VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: nepotizmi

Shqiptar, mos ik por qëndro si një mur guri! – Nga Aurel Dasareti*

By | May 9, 2019

Nepotizmi dhe Klientelizmi si deformime të rënda shoqërore – Nga Skënder MULLIQI

By | March 15, 2019

“Për qytetarët që duhet të dëgjohen“ apo “Për familjarët që duhet të lançohen?”* – Nga Ina Kosturi

By | January 14, 2018

Tepelenizimi i shtetit do të prodhojë gjithmonë skena të rënda në parlament! – Nga HYSEN ARAPI

By | December 21, 2017

Berliner Zeitung – MINISTRIA E JASHTME GJERMANE: NË SHQIPËRI MBIZOTËRON KORRUPSIONI, NEPOTIZMI DHE KRIMI I ORGANIZUAR

By | May 9, 2017

Ish-Kryeministri Sali Berisha denoncon nepotizmin në qeverinë Rama

By | August 19, 2016