VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: The Guardian

Fotoreportazh i The Guardian: Kosova shteti i 51 i SHBA!

By | February 17, 2018

Arta Dobroshi bashkon jetën e saj në film si refugjate dhe njeri i lirë

By | June 20, 2016

Shaqiri drejt Chelseas

By | January 28, 2016

Viktimat në Paris janë nga 15 shtete të botës

By | November 15, 2015

Guardian: Vajza ‘sekrete’ e Putinit

By | November 13, 2015

The Guardian: I zhdukur pa gjurmë, ja peshkatari që jetoi në det për 438 ditë

By | November 7, 2015

Guardian: Po rritet numri i fëmijëve shqiptarë që trafikohen

By | October 18, 2015

“The Guardian” për Muzgun e perëndive të stepës të Kadaresë Nga: Jane Housham*

By | September 8, 2015

The Gardian: Pa lidership, pa para – BE-ja e ka lënë Ballkanin me krizën e refugjatëve Nga Marcus Tanner

By | September 4, 2015

FOSHNJA E LUFTËS SË BOSNJES EDHE PAS 20 VITESH NUK MERR ENDE PËRGJIGJE – Nga Andrew ANTHONY

By | July 26, 2015

FOTO E DITËS – GËZIMI I FESTËS NË PRISHTINË

By | July 19, 2015