VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shumicë myslimane

Video – Europarlamentari polak: Shqipëria pranoi kushte për anëtarësim në BE…

By | August 28, 2018

Intervista – Alon Ben-Meir: Udhëheqësit shqiptarë duhet të distancohen nga Turqia

By | May 11, 2018

AI fut Trumpin në mesin e shkelësve të të drejtave të njeriut

By | February 22, 2018

Gazetarja zvicerane: Pse kosovarët me shumicë myslimane festojnë Krishtlindjen dhe Vitin e Ri?

By | December 31, 2017

Gjykata e Lartë amerikane lë në fuqi ‘ndalimin e udhëtimeve’

By | December 5, 2017

Trumpi “jomiqësor” ndaj myslimanëve në SHBA

By | July 27, 2017

Vendim i ri për udhrin e ndalim – udhëtimit në SHBA

By | July 18, 2017

Havai sfidon përmes gjyqit urdhrin e Trumpit për ndalim të udhëtimit

By | June 30, 2017

SHBA: Gjykata Supreme vendosi për imponim të pjesshëm të ndalesës së udhëtimit të Trumpit

By | June 26, 2017

Urdhri i Trumpit për udhëtimin pëson tjetër disfatë

By | June 12, 2017

Administrata e presidentit Trump i kërkon Gjykatës Supreme të rivendosin urdhërin për ndalimin e udhëtimit

By | June 2, 2017

Studentët braktisin fjalimin e nënpresidentit Mike Pence

By | May 22, 2017

SHBA: Apeli lë në fuqi pezullimin e urdhrit të presidentit për emigracionin

By | February 10, 2017

I ligjshëm ose jo: Apeli mbledh dëshmitë për urdhrin e Trumpit për emigrimin

By | February 7, 2017

SHBA, Apeli hodhi poshtë kërkesën e Trumpit për dekretin kundër emigracionit

By | February 5, 2017

SHBA, Departamenti i Shtetit anulon ndalimin e vizave për të huajt

By | February 4, 2017

Vendimi i gjykatësit federal bllokon përkohësisht urdhrin ekzekutiv të Trumpit

By | February 4, 2017

Tillerson: Bindjet personale nuk duhet të pengojnë punën e DASH

By | February 2, 2017

Trumpi dhe paditë ligjore kundër tij

By | February 1, 2017

OKB dhe Theresa May kritika Trumpit

By | February 1, 2017

SHBA: Qindra diplomatë protestojnë kundër urdhërit të Trumpit

By | February 1, 2017

Urdhri Trump, reagojnë universitetet dhe punonjës të DASH

By | January 31, 2017

Urdhri i Trumpit për emigracionin “do të radikalizojë ekstremistët”

By | January 30, 2017

Trumpi e mbron ndalesën e udhëtimit, thotë nuk është “ndalim i myslimanëve”

By | January 30, 2017