VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: serbo-shqiptare

Pse negociatorët e Dialogut të Brukselit duhet të përballen me gjyqin? – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | April 14, 2020

Dy letra ekskluzive të Mit’hat Frashërit (Lumo Skëndos) mbi krimet serbe në Shqipëri të botuara në gazetën franceze në janar dhe shkurt të 1921

By | January 27, 2020

Ndryshimi i kufijve – Presidenti i Malit të Zi flet hapur: Ja pse jam kundër

By | May 25, 2019

Joksimović: Është përmenduar edhe termi “kufijtë e vitit 1956” pra kufijtë në ish- RFJ që ishin krejt ndryshe nga të sotmet

By | October 6, 2018

Beogradi zbaton “Recetën” e diplomacisë kineze – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | September 16, 2018

KOSOVA PARA NJЁ ҪASTI HISTORIK – Nga EUGJEN MERLIKA

By | September 6, 2018

Nuk do lejojmë formimin e ushtrisë së Kosovës dhe anëtarësimin në OKB

By | April 23, 2018

Historiania serbe ‘trondit’ Serbinë me këtë deklaratë për shqiptarët

By | September 21, 2017

Berisha: Ju tregoj për aferën korruptive shqiptaro-serbe

By | September 24, 2016