VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PAUL KRUGMAN

“Populizmi”, nji hap në rrugën drejt “fashizmit” – Nga SAMI REPISHTI, PH.D.

By | May 30, 2018

Amerika e qeverisur nga Trump, më e keqja do të vijë – Nga Paul Krugman

By | January 31, 2017

Kur besimet e gabuara përplasen – Nga Paul Krugman, New York Times

By | March 8, 2016

Donaldi dhe Faktori Idiot Nga Paul Krugman/ The New York Times

By | December 23, 2015

Përhapja e dallgëve kineze Nga Paul Krugman/ The New York Times

By | September 24, 2015

Kandidatët republikanë dhe paaftësia e Obamës për të dështuar Nga Paul Krugman

By | August 15, 2015

GREQIA NË TEH – Nga PAUL KRUGMAN, New York Times

By | June 30, 2015