VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: organizata terroriste

Presidenti i Nigerisë: 90 për qind të viktimave të Boko Haramit janë myslimanë

By | February 5, 2020

Presidenti Trump dhe lufta ndaj karteleve meksikane të drogave

By | December 5, 2019

SHBA, përfaqësuesi special për luftën kundër ISIS, McGurk, jep dorëheqje

By | December 22, 2018

Në Turqi rritet numri i turistëve nga Shqipëria, Rumania, Ukraina dhe Izraeli

By | August 13, 2016

Turqi, arrestohen 11 anëtarë të Gjykatës së Lartë

By | July 16, 2016

Kufijtë që tenton t’i zhdukë Shteti Islamik – Nga James Miller

By | May 17, 2016

Pentagoni shqyrton hapjen e një baze të re në Irak

By | April 7, 2016

Profile të 3 gazetarëve të rrëmbyer nga PKK

By | February 21, 2016

Në Paris brenda një ore u kryen gjashtë sulme terroriste

By | November 15, 2015

Erdogan – Veprimet e ISIS-it, asnjë lidhje me fenë, moralin, ndërgjegjen, kulturën e Turqisë

By | July 31, 2015

JOHN ALLEN – PËR TA MPOSHTUR IDEOLOGJINË E IS-it DUHET NJË GJENERATË E TËRË

By | June 4, 2015