VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mexhit Prençi

KUR DASHURIA DASHURON – Poemë – (1973-2019 ) nga MEXHIT PRENÇI

By | October 27, 2019

PORTRET I SUPER-RADISTIT TAHIR PRENÇI, BASHKPUNUES ME CIA-N DHE KOMITETIN KOMBËTAR “SHQIPËRIA E LIRË” – Nga MEXHIT PRENÇI

By | October 3, 2019

NË SKANËR ARTISTIK RINGJALLJA E GJAKMARRJES – Nga Mexhit Prençi

By | September 11, 2019

VARRI I BARIUT DIBRAN – Poezi nga MEXHIT PRENÇI

By | August 23, 2019

L E T R A E D Y T Ë E H A P U R PËR PROTESTAT NË MBROJTJE TË TEATRIT HISTORIK KOMBËTAR – Pyka nxirret me Pykë – fejton nga Mexhit Prençi

By | August 10, 2019

POEZIA E POETËVE TË BURGUT- FERR KAPITULL I RI NË HISTORINË E POEZISË SHQIPE – Studim nga Mexhit Prençi

By | July 25, 2019

MARIANA E BUKUR GRIS MASKËN E SHËMTUAR TË SEKRETARES SË PARTISË DHE TË TJERËVE… – Nga Mexhit Prençi

By | July 9, 2019

PËR NJË DRAME HISTORIKE DHE BASHKËKOHORE, REALISTO – MODERNE – Studim nga MEXHIT PRENÇI

By | April 7, 2019

PËRSHTYPJA, KRITIKË E PASTËR ?! … -Nga Mexhit Prençi

By | March 17, 2019

HAKMARRJA TRAGJIKE E DASHURISË … – Nga Mexhit Prençi

By | February 21, 2019

RIVLERËSIMI SI SFIDË – OPTIKË KRITIKE PËR PROFILIN POETIK TË POETIT FASLLI HALITI – Nga MEXHIT PRENÇI

By | February 15, 2019

ARRATISJA E STUHISË – Poemë nga MEXHIT PRENÇI

By | January 23, 2019

Z H G Ë N J I M … _ Rrëfime poetike & prozaike _ Nga MEXHIT PRENCI

By | January 7, 2019

KUNDËR VËSHTRIMIT ME SYZE TË ZEZA TË DRAMATURGJISË KOMBËTARE TË TRADITËS – Nga MEXHIT PRENÇI

By | November 9, 2018

KRIZA: KRITIKË – TEATËR – LETËRSI BRENDA KRITIKUT DHE ARTISTIT! – Nga MEXHIT PRENÇI

By | October 21, 2018

RRËFIME RRËNQETHËSE PËR MASAKRAT E SERBËVE NGA NANËMADHJA IME – Poemë nga MEXHIT PRENÇI

By | September 8, 2018

NDËSHKIMI TRAGJIK I TIRANIT (version i ripunuar) – Nga MEXHIT PRENÇI

By | August 25, 2018

KULLA E GURTË E DIBRANIT – Poemë nga MEXHIT PRENÇI

By | August 14, 2018

NË SKANËRIN ARTISTIK DIKTATURA KOMUNISTE – Nga Mexhit Prençi

By | July 20, 2018

KRIZA E KONSUMIMIT TË NJERIUT TË POLITIKËS, MEDIAS, ARTIT DHE TEATRIT – Optikë kritike nga MEXHIT PRENÇI

By | June 23, 2018

Nga libri “Filozofia e Bukurisë” i Prof. dok. ISUF LUZAJ – Përgatiti për botim: Mexhit Prençi

By | June 6, 2018

Kryeneçja e bukur & Don Zhuani – Poemë nga Mexhit Prençi

By | May 23, 2018

LETRA E DYTE, ALARM! NËSE NUK VEPRONI TANI VANDALËT DO TA VARROSIN NATËN NË ERRËSIRË… NDËRTESËN HISTORIKE TË TEATRIT KOMBËTAR – Nga Mexhit Prençi

By | May 13, 2018

KUR SPEKTAKLI TEATROR TË JEP KËNAQËSI ESTETIKE DHE MESAZHE INKANDESHENTE – FJALA “BUKUR” THOTË GJITHÇKA – MEXHIT PRENÇI

By | May 11, 2018