VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: JUAN RAMON JIMENEZ

Kur duart e tua ishin hënë – Poezi nga JUAN RAMON JIMENEZ – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 17, 2019

Poezi dashurie nga HUAN RAMON HIMENES ( Juan Ramon Jiménez ) – I përktheu FASLLI HALITI

By | July 14, 2019

MUZG VJESHTE – Poezi nga JUAN RAMÓN JIMÉNEZ, NOBELISTI XV 1956 – Përktheu FASLLI HALITI

By | September 13, 2018

Më 29 maj 1958 u nda nga jeta Juan Ramon Jiménez, poet nobelist spanjoll

By | May 29, 2018

Kujtesa – Poezi nga Juan Ramòn Jiménez – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | May 17, 2018

Vetmi – Poezi nga Juan Ramòn Jiménez – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | May 6, 2018

Pleqërisë së dashur – Poezi nga Juan Ramòn Jiménez – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | May 3, 2018

Malli për detin – Poezi nga Juan Ramón Jiménez – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | May 1, 2018

Më 24 dhjetor 1881 lindi Juan Ramón Jiménez, shkrimtar nobelist spanjoll

By | December 24, 2017

Fati! Ç’pemë të padukshme e të paskaj – Poezi nga JUAN RAMÒN JIMÉNEZ – Përktheu: Skënder Buçpapaj

By | October 5, 2017

Kush e di çfarë po ndodh – Poezi nga Juan Ramón Jiménez – Përktheu: Skënder Buçpapaj

By | July 22, 2017

Më 24 dhjetor 1881 lindi Juan Ramón Jiménez, poet spanjoll laureat i Çmimit Nobel për Letërsi

By | December 23, 2016

Poezi nga ERNEST MILLER HEMINGWAY dhe JUAN RAMÓN JIMÉNEZ – Përktheu: FASLLI HALITI

By | June 4, 2016

FATI – Poezi nga JUAN RAMON JIMENEZ – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | April 21, 2016

Nuk do të kthehem – Poezi nga JUAN RAMON JIMENEZ – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | April 15, 2016

KËNGË – Poezi nga JUAN RAMON JIMENEZ – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | April 6, 2016

VESA – Poezi nga JUAN RAMON JIMENEZ – Përktheu FASLLI HALITI

By | March 23, 2016