VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: intelektualë

Kur ekzekutoheshin intelektualët – Nga BESIM NDREGJONI

By | November 18, 2019

Dokumenti sekret i vitit 1978 – Ja emrat e 315 intelektualëve të Tiranës që ndiqeshin nga Sigurimi i Shtetit

By | October 26, 2019

HOROSKOPI E HËNË 23 TETOR 2017

By | October 23, 2017

603 intelektualë të Kosovës kërkojnë lirimin e Haradinajt

By | April 20, 2017

Mungesa e aftësisë për të gjykuar – Nga Aurel Dasareti*

By | April 4, 2017

Pseudopatriotët dhe mbeturinat komuniste, të maskuar nën petkun e “bashkimit kombëtar”! – Nga Florim Zeqa

By | February 6, 2017

Ithtarët e kombit kosovar janë huta të hutuar – Nga Mr.sc. Nue Oroshi

By | October 18, 2016

A MUND TË PASTROHEMI NGA “PISLLËKU”? – Nga ASLLAN BUSHATI

By | September 21, 2016