VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: prapanicë

Këndi i humorit: Një burrë shkon në plazh, e kishte marrë shumë malli për detin dhe zhytet me kokë si i çmendur

By | July 7, 2019

Këndi i humorit: Një zonjë kthehet në shtëpi me buzët vesh më vesh pas vizitës që kishte bërë tek mjeku

By | October 10, 2017