VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Akademia Suedeze

Malm kryetari i ri i akademisë suedeze të çmimeve Nobel

By | April 26, 2019

Akademia këtë vit do të ndajë dy çmime Nobel për Letërsi

By | March 5, 2019

Këtë vit nuk ndahet Çmimi Nobel për Letërsi

By | May 4, 2018

Seksi dhe krimi rrezikojnë Akademinë e çmimit Nobel për Letërsi

By | April 14, 2018

Kazuo Ishiguro e fitoi Çmimin Nobel për letërsi

By | October 5, 2017

Femrat fituese të çmimit Nobel

By | March 7, 2017

Dylan nuk merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së Çmimit Nobel

By | November 16, 2016

Gabriel Garcia Marquez – shkrimtarët kanë frikë nga ‘Nobeli’ – kush e fiton, vdes

By | September 18, 2015