VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: fusha

Zëri i Amerikës: Sërish kompania FUSHA, është e favorizuar në garën për Teatrin Kombëtar

By | July 29, 2019

Le Courrier des Balkans: Shembja e Teatrit, Fusha i lidhur me një rrjet ndërkombëtar droge

By | July 26, 2019

HELIDON HALITI 17 PUNIME NE AKUARELE DHE NË VAJ – PËR VOAL ZËRI I SHQIPTARËVE

By | October 27, 2018

PD: Meta të mos dekretojë ligjin për Teatrin

By | July 6, 2018

Tiranë: Protesta dhe Kuvendi mbi projekt-ligjin, që shemb Teatrin Kombëtar ekzistues

By | July 5, 2018

Tiranë: Kuvendi shqyrton projekt-ligjin, që rrëzon Teatrin Kombëtar ekzistues

By | July 5, 2018

Gjashtë profesorë – Një tufë me epigrame nga Viron Kona

By | September 23, 2017