VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kafshe

Drerët gjatë drekës duke shëtitur nëpër varreza

By | May 9, 2020

Këndi i humorit: Vajza e një të varfëri kthehet në shtëpi e shqetësuar dhe i thotë babait të saj

By | June 14, 2019

Këndi i humorit: Një fshatar ngarkoi kafshën dhe shkoi të shiste prodhimet

By | March 16, 2016