VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: elefant

Këndi i humorit: Një elefant që ecën në pyll, pa dashje, kalon mbi një fole milingonash dhe vret mijëra milingona

By | August 17, 2019

Këndi i humorit: Një fëmijë udhëton me autobus dhe fillon të këndojë

By | February 11, 2019

Këndi i humorit: Duke ecur një elefant kalon shinat e trenit, kur vjen treni dhe e përplas

By | January 7, 2019