VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pulë

Si të përgatisni mish pule të zier me lëng limoni – Shije e mrekullueshme

By | October 21, 2019

Pulë me makaronka – Receta e shtëpisë me shije fantastike

By | July 13, 2019

Shije e patejkalueshme: Mish pule me jogurt të cilin duhet patjetër ta provoni

By | August 18, 2018

Supë me pulë dhe kërpudha

By | June 12, 2018

Qeshqek tradicional – Receta e shijshme e pulës me grurë

By | June 11, 2018

Tajlandë, pula me kokë të këputur vazhdon të mbijetojë

By | March 29, 2018

Supë me bizele dhe pulë

By | February 15, 2018

Këndi i humorit: Na kishte dëgjuar mbreti që në mbretërinë e tij urdhëronin vetëm gratë

By | March 20, 2017

Këndi i humorit: – Mami, mami, sot pashë gjelin dhjetë herë mbi pulë!

By | February 10, 2017