VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: detyrimet

HOROSKOPI E MËRKURË 18 DHJETOR 2019

By | December 18, 2019

Ç’po ndodh në Morinë? Kosova bllokon autobusët e Shqipërisë (video)

By | June 15, 2019

Engel: BE-ja të reagojë pozitivisht kur Kosova përmbush detyrimet e saj

By | February 19, 2019

Rivlerësimi, hije mbi pasuritë e Zaganjorit

By | July 20, 2018

EMRAT – Cilët janë deputetët që futën pa doganë makina 100 mijë euroshe

By | June 16, 2018

Strategjia evropiane për Ballkanin: Përparësi Serbia dhe Mali i Zi

By | February 6, 2018

HOROSKOPI E PREMTE 4 GUSHT 2017

By | August 3, 2017

Serbia thotë se i paguan borxhet Kosovës deri më 2041

By | July 7, 2017