VOAL

VOAL

Tag Archive: Festim Lato

Anulohen Vendimet e Konferecës së Londrës, të Vitit 1912, dhe i ashtuquajturi, “Protokoll i Firencës” i mbajtur në Firencë që vulosi kalimin e 17 kilometra tokë shqiptare, Greqisë

August 26, 2016
  • 1
  • 2
Send this to a friend