VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Antony Blinken

Senatorë Republikanë kërkojnë dorëheqjen e Sekretarit të Shtetit Antony Blinken, të Mbrojtjes Austin dhe Këshilltarit të Sigurisë Sullivan

By | September 16, 2021
  • 1
  • 2
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend