VOAL

VOAL

Tag Archive: Sergei Lavrov

Çështja e Ukrainës shqetëson Cassis – Presidenti i Konfederatës takoi Lavorv dhe Blinken në Gjenevë: “Një krizë e re tani do të ishte katastrofike” – Bisedime “miqësore”

January 21, 2022
Send this to a friend