VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Simon Vrusho

Berat – Ndahet nga jeta në moshën 69 vjeç, poeti, publicisti dhe gazetari Simon Vrusho

By | February 9, 2019

SIMON VRUSHO, IKONË E PASIONIT DHE E FJALËS – Esé nga XHEVAIR LLESHI

By | February 9, 2019

Piktori i kënaqësisë së thellë dhe ngjyrave potente tingëlluese – Nga Xhahid Bushati

By | July 22, 2018