VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vittorio Sgarbi

Vespa me Sgarbin ngjajne si personazhet e grupeve Marxiste Leniniste! Nga Zana Litos

By | March 7, 2019

Ma che schifo fa tek Porta a Porta dhe me Vittorio Sgarbin! Nga Elida Buçpapaj

By | March 7, 2019