VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Viktor Orban

Merkel dhe Orban shënojnë 30 vjetorin e rënies së Perdes së Herkurt

By | August 19, 2019

Opozita në Hungari me masa te reja kundër kryeministrit Orban

By | December 19, 2018

Mediat bullgare: Gruevski është larguar edhe nga Hungaria

By | November 17, 2018

Viktor Orban më në fund e hapi derën për një refugjat – Nga Boris Georgievski

By | November 16, 2018

Orbani sulmon shtetet ‘jodemokratike’ të Evropës Perëndimore

By | July 29, 2018

Orban paralajmëron sllovakinë për rrezikun nga George Soros

By | July 3, 2018

Hungarezët protestojnë kundër politikave të Orbanit

By | April 22, 2018

Protesta anti-Orban, 100 000 njerëz “pushtojnë” Budapestin

By | April 15, 2018

Viktor Orban fitues i zgjedhjeve në Hungari

By | April 9, 2018

Ministri i jashtëm hungarez flet kundër multikulturalizmit

By | April 5, 2018

Hungarezë e polakë marshojnë në mbrojtje të kryeministrit Orban

By | March 15, 2018

Partia e Orbanit pëson disfatë në bastionin e saj

By | February 26, 2018

Kryeministri hungarez: Refugjatët në Europë janë thjesht pushtues myslimanë

By | January 10, 2018

Sorosi reagon ndaj zhvillimeve të fundit në Hungari

By | June 1, 2017

Freedom House: Vladimir Putini ka mbështetur populistët në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

By | April 4, 2017

Putini në Hungari – shqetësime për unitetin e BE-së

By | February 2, 2017

Referendumi për emigrantët – goditje për Orbanin

By | October 3, 2016

Mijëra refugjatë arrijnë në Austri nga Hungaria

By | September 5, 2015

Viktor Orban: Muri hungarez do të mbrojë Evropën

By | June 19, 2015

VËRSHIMI I EMIGRANTËVE – HUNGARIA MUND TA MBYLLË KUFIRIN ME SERBINË

By | June 12, 2015