VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vdekjeprurës

Si t’i dalloni menjëherë dhimbjet e apendicitit dhe shenjat që jep trupi

By | August 11, 2019

Mijëra të zhdukur nga zjarret në Kaliforni

By | November 18, 2018

Urdhri i Farmacistëve: Ja e vërteta rreth paracetamolit P/500

By | January 11, 2018

Trumpi cakton afat për largimin e shtetasve të El Salvadorit nga SHBA

By | January 8, 2018

Pentagoni rekomandon dërgim të armatimit vdekjeprurës në Ukrainë

By | August 5, 2017

Charlie Hebdo me titull të veçantë shënon dyvjetorin e sulmit ndaj redaksisë

By | January 4, 2017

Shteti Islamik e mori përgjegjësinë për sulmin në Stamboll

By | January 2, 2017

Shtëpia e Bardhë dënoi sulmin në Turqi

By | August 22, 2016

Inspektorja e vetëvrarë e vetmja që punonte për të mbajtur shtëpinë

By | August 13, 2016

Shënohet 100 vjetori i Betejës së Sommes

By | July 1, 2016

TrumpI e përsërit thirrjen për ndalesën e hyrjes së myslimanëve në SHBA

By | June 13, 2016