VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: urdhër ekzekutiv

SHBA fuqizon masat kundër terrorizmit

By | September 11, 2019

Presidenti Trump nënshkruan urdhër ekzekutiv për sanksione të reja ndaj Iranit

By | June 24, 2019

Shtetësia në lindje dhe Kushtetuta Amerikane

By | November 2, 2018

Trump, urdhër ekzekutiv për të mbajtur të bashkuara familjet emigrante

By | June 20, 2018

Lista e Zezë: Ja politikanët e Kosovës që nuk mund të udhëtojnë në Amerikë

By | January 9, 2018

Trump, kritika për FBI-në

By | December 16, 2017

Urdhri ekzekutiv sjell ndalimin e udhëtarëve nga disa vende brenda dhe në drejtim të SHBA

By | January 29, 2017