VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: aeroporte

Gjermani, greva e personelit të sigurisë shkakton kaos në aeroporte

By | January 15, 2019

EUObserver: Perspektiva e BE-së në Ballkanin Perëndimor kundërshtohet nga Rusia

By | May 16, 2018

Në Greqi privatizohen 14 aeroporte

By | April 12, 2017

Hyjnë në fuqi kontrolle më të rrepta të pasaportave në Shengen

By | April 7, 2017

Urdhri ekzekutiv sjell ndalimin e udhëtarëve nga disa vende brenda dhe në drejtim të SHBA

By | January 29, 2017