VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjergj Kastriotit

Vendosja e Monumentit të Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në Prizren do të shtyhet për shkak të Virusit Korona – Nga Nue Oroshi

By | May 2, 2020

Monumenti i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut do të vëndoset në Prizren në datlindjen e tij më 6 maj 2020 – Nga Nue Oroshi

By | February 22, 2020

Publikohet letra e rrallë, e nënshkruar nga Gjergj Kastrioti Skënderbeu

By | August 10, 2019

“Trojet e Arbrit”: T’ia rikthejmë Prizrenit Shqiptarizmën e Humbur

By | September 28, 2018

Viti i Gjergj Kastriotit- Skënderbeut dhe ideja e Shoqatës “Trojet e Arbrit “për ngritjen e dy monumenteve në Prizren – Nga Nue Oroshi

By | September 13, 2018

Viti i Turqisë dhe ditët e numëruara të Gjergj Kastriotit – Nga GANI MEHMETAJ

By | May 25, 2018

Ku tregohen muskujt – Nga ARBEN KALLAMATA

By | September 9, 2017

Gjergj Kastrioti – princit të Tarentes : Ja kush janë shqiptarët e mi – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 10 Nëntor 2016

By | November 10, 2016