VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Shtjefën Gjeçovi

Në 90-vjetorin e vrasjes – U ORGANIZUA SESION SHKENCOR NË NDERIM TË ATË SHTJEFËN GJEÇOVIT (1874-1929)

By | December 5, 2019

Më 14 tetor 1929 u nda nga jeta Shtjefën Gjeçovi, frat françeskan, veprimtar i lëvizjes kombëtare, etnograf, arkeolog dhe shkrimtar shqiptar.

By | October 13, 2019

Kush e hoqi bustin e Shtjefen Gjeçovit? Nga GANI MEHMETAJ

By | July 17, 2019

FTOJNË PËR PJESËMARRJE NË SESIONIN SHKENCOR KUSHTUAR ATË SHTJEFËN GJEÇOVIT

By | July 15, 2019

Atdhetarizmi e Iluminizmi Tipare Qenësore të Jetës dhe Veprimtarisë së Atë Shtjefën Gjeçovit – Nga Isuf B.Bajrami

By | October 8, 2016