VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: telegram

Le Petit Caporal (1914) – Ismail Qemali, Princ Vidit : “Ja i vetmi gabim që keni bërë.”

By | November 13, 2019

Le Populaire (1939) – Mbreti Zog u pohoi legatave britanike, franceze, amerikane, jugosllave, turke, greke dhe rumune vullnetin e tij për rezistencë ndaj sulmit italian

By | February 16, 2019

“Me Enver Hoxhën të mos luajnë se…” – Letra e çuditshme e të burgosurve dërguar Ramiz Alisë më ‘91

By | February 18, 2018