VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mbret i Shqiptarëve

Le Figaro (1937)- 250 mijë hektarë (Akër) tokë iu shpërndanë fermerëve shqiptarë falë reformës agrare të Mbretit Zog

By | January 17, 2020

Le Populaire (1939) – Mbreti Zog u pohoi legatave britanike, franceze, amerikane, jugosllave, turke, greke dhe rumune vullnetin e tij për rezistencë ndaj sulmit italian

By | February 16, 2019

Shpallja e Monarkisë domosdoshmëri kombëtare dhe e ligjshme – Nga EKREM SPAHIU

By | September 1, 2018

1928: Beogradi reagon ashpër ndaj shpalljes së Zogut ‘Mbret i Shqiptarëve’ – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 7 Gusht 2017

By | August 8, 2017

Më 30 nëntor 2000 Naltësia e Tij Princi Leka II u shpall Trashëgimtar i Fronit Mbretëror

By | November 30, 2016

Më 8 tetor 1895 lindi Mbreti Zogu I

By | October 7, 2016

Fjala e Princit Leka II në hapjen e projektit

By | September 6, 2016

Shqipëria e vitit 1927 e Josef Roth – Nga Luan Rama

By | June 27, 2016

55 vjet më parë ndahej nga jeta Mbreti Zogu I

By | April 9, 2016

Më 8 tetor 1895 lindi Mbretit Zogu I

By | October 7, 2015