VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Skënder Shehu

Rrëfen Silva Turdiu: Si më ngacmoi djali i Mehmet Shehut. Ja çfarë i tha babai im kur i kerkoi dorën

By | October 15, 2017

Burgu i grave në komunizëm dhe zëvendësimi me të dënuarit politikë

By | September 27, 2017

Bashkim Shehu: “Krushqitë brenda Bllokut, pse s’u fejua Skënderi me vajzën e Ramizit dhe mbesën e Nexhmijes”

By | March 12, 2017

Dëshmia e Silva Turdiut: Biseda e ndarjes me Skënderin në shtëpinë e badigardit të kryeministrit

By | March 9, 2017

Dëshmia e Silva Turdiut: Si u lidha me djalin e Mehmet Shehut, më ndaloi në rrugë, por në fillim e refuzova

By | March 7, 2017

Skënder Mehmet Shehu: E vërteta e arrestimit tim me drogë në Suedi

By | August 5, 2016

Në burg apo në spital – e vërteta për djalin e ish kryeministrit Mehmet Shehu

By | July 1, 2016

Djali i Mehmet Shehut u arrestua në banesën e një siriani. Në Suedi punonte si mësues

By | May 18, 2016

Arrestohet në Stokholm Skënder Shehu, i biri i Mehmet Shehut

By | May 17, 2016

Rreth gjurmëve të faktit: Djali i Mehmet Shehut, Skënderi: Biseda me babain për fejesën

By | September 24, 2015

Ish-volejbollistja Silva Turdiu tregon ndarjen me djalin e Mehmet Shehut për Arshi Pipën “agjentin e amerikanëve”

By | September 23, 2015