VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Shqipërimi

KJO DASHURI – Cet amour – Nga JACQUES PRÉVERT – E Shqipëroi Elida Buçpapaj

By | January 1, 2020

Ksenia II Poezi nga Eugenio Montale E shqipëroi Mimoza Pulaj

By | September 25, 2019

Ki mëshirë për mua Poezi nga Alda Merini Shqipërimi: Elida Buçpapaj

By | September 24, 2019

KJO DASHURI – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – E Shqipëroi Elida Buçpapaj

By | January 3, 2017

Nga Gabriel Garsia Markes : Letra e Lamtumirës (Kukulla) Shqipëroi: Elida BUÇPAPAJ

By | January 3, 2017

ZJARR DHE AKULL Nga Robert FROST (1874-1963) E shqipëroi Elida Buçpapaj

By | January 3, 2017