VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ALDA MERINI

Më 21 mars 1931 lindi poetja e shquar italiane Alda Merini

By | March 21, 2020

Ki mëshirë për mua Poezi nga Alda Merini Shqipërimi: Elida Buçpapaj

By | September 24, 2019

Përkëdhelmë dashuri Poezi nga Alda Merini E Shqipëroi Elida Buçpapaj

By | September 8, 2019

Nuk kam nevojë për para Poezi nga Alda Merini E shqipëroi Elida Buçpapaj

By | September 8, 2019

Kur të ëndërroj – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 17, 2019

Ka një vend në botë ku zemra rrah fort – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 15, 2019

Dhe pastaj bëni dashuri Nga Alda Merini E shqipëroi Elida Buçpapaj

By | July 30, 2019

Ato si unë Nga Alda Merini E shqipëroi Elida Buçpapaj

By | July 27, 2019

Më 1 nëntor 2009 u nda nga jeta poetja e shquar italiane Alda Merini

By | October 31, 2018

HAPËSIRË – Poezi nga ALDA MERINI ( 1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

TOKA E SHENJTË – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

UNË SI JU – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

LUBIA – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

SHTATË TË PËRJETSHMET – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

HAMLETI PREJ LETRE – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

PRONA PRIVATE – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

POEZI MARINA ÇERATIT – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

FËMIJA – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

ARTI DHE MAGJIA – Poezi nga ALDA MERINI (1931- 2010) – Përktheu FASLLI HALITI

By | October 28, 2018

E KALUARA IME – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 26, 2018

POETI I MBLEDH – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 13, 2018

MJEKU I TRIMËRUAR NATËN – Poezi nga ALDA MERINI (1931-2009) – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 5, 2018