VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fatmir Terziu

Rrahman Dedaj është një nga penat shqiptare që do të mbahet mend gjatë – Nga Fatmir Terziu

By | September 11, 2019

DY FJALË TË VOGLA PËR NJË TREGIM TË MADH TË AUTORIT FATMIR TERZIU – Nga MSc. Albert HABAZAJ

By | July 10, 2019

TINGËLLIMA E VARGUT-GJURMË JETE E DRITË HISTORIE – Analizë libri nga Sejdi BERISHA

By | March 17, 2018

Mesazh poetik mes dashurisë dhe rezistencës (Duke u ndalur në krijimtarinë e Jahja Llukës) – Nga Dr Fatmir Terziu

By | January 4, 2018