VOAL

VOAL

Libra që nuk harrohen: KUR POEZIA BËHET FENIKS I QËNDRESËS, i PATHYESHMËRISË DHE I PËRJETËSISË- Nga SEJDI BERISHA

August 23, 2023
Send this to a friend