VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: QAZIM D. SHEHU

Tani ujqër u bëmë ne – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | October 16, 2019

KUR TRILLI NGJIZET NGA REALITETI DHE REALITETI I JEP KRAHË ATIJ… – Nga QAZIM D.SHEHU

By | May 10, 2019

Bota e Qazim D. Shehut në vargjet poetike – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | July 28, 2018

NYJET E PYLLIT TË DITËVE – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | March 22, 2018

TREGIMET E QAZIM SHEHUT – Nga QAMIL ALUSHI

By | December 12, 2017

DREKË SHOKËSH – Tregim nga Qazim D.Shehu

By | October 22, 2017

KLAUDIO VOGHT – Tregim nga Qazim D.Shehu

By | October 4, 2017

SYRI TJETER – Tregim nga Qazim D.Shehu

By | September 19, 2017

NË SHTËPINË E NJË PASANIKU – Tregim nga QAZIM D.SHEHU

By | September 7, 2017

NUSET E REJA – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | August 29, 2017

Me gishta vetëtimash – Cikël poetik nga QAZIM D. SHEHU

By | August 9, 2017

KAMBANA QË BIEN – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | August 5, 2017

TË RËNDOMTËN E MISHTË PO T`I MBANIM… – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | July 23, 2017

MOTIVE POGRADECI – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | July 17, 2017

MUZG MALESH – Cikël poetik nga QAZIM D. SHEHU

By | July 9, 2017

Lëkurë uji – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | March 6, 2017

ARA E MALLKUAR – Tregim nga QAZIM D.SHEHU

By | February 4, 2017

Gjarpërinj të lodhur – Cikël poetik nga QAZIM D.SHEHU

By | December 25, 2016