VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: presidenti i 45

Shtëpia e fëmijërisë e Presidentit Donald Trump

By | November 10, 2019

Tre vjet nga zgjedhja e Presidentit Trump

By | November 9, 2019

Shtatë mitet që ka shkatërruar presidenca e Donald Trump – Nga Andrew Bacevich

By | May 10, 2019

Më 14 qershor 1946 lindi Donald Trump, presidenti i 45-të i SHBA

By | June 14, 2018

Papa Françesku: Hitleri “u votua nga populli dhe pastaj ai e shkatërroi popullin”

By | January 22, 2017

Donald Trumpi nënshkruan dokumente duke zyrtarizuar marrjen e presidencës

By | January 20, 2017

Fillojnë ceremonitë e përurimit të Presidentit të zgjedhur Trump

By | January 20, 2017

Ceremonitë që e shoqërojnë inaugurimin e Donald Trumpit

By | January 19, 2017

Rrugëtim i mbarë Presidenti im Barack Obama! – Nga SAMI REPISHTI

By | January 19, 2017

Historia e inagurimeve dhe sfidat e Donald Trumpit

By | January 19, 2017

Trumpi do të betohet mbi dy bibla njëkohësisht. Pse?

By | January 19, 2017

Trump tjetër, prej nesër – Nga Skënder Buçpapaj

By | January 19, 2017

Emra dhe profile të administratës Trumpi

By | November 23, 2016

Sfida e Trumpit për të bashkuar kombin

By | November 16, 2016

Zbusin diskurset personalitetet amerikane që ishin kundër Donald Trumpit

By | November 12, 2016