VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pëllumb Lamaj

(Foto) REVOLTAT E SPAÇIT DHE QAFË BARIT, TË HARRUARA NË TRANZICIONIN 30 VJEÇAR SHQIPTAR, U PËRKUJTUAN NË WASHINGTON Nga Dalip Greca

By | May 27, 2019

SHIGJETA E KUQE -Esé nga Mustafa Xhepa

By | January 19, 2019

REVOLTA E SPAÇIT DHE E QAFË BARIT PËRKUJTOHEN NË VATËR – Nga Frank Shkreli

By | May 20, 2017

Gjithë jetën i kënduat përbindëshit Nga Pëllumb LAMAJ

By | January 29, 2017

KESHTU FOLI JOZEFINA Nga Pellumb LAMAJ

By | August 31, 2016

NEW YORK, LULE PER MITHAT FRASHERIN NE PERVJETORIN E LINDJES Nga Dalip Greca

By | March 20, 2016